Fredagsorden flödar

19 september 2008 at 09:39 Lämna en kommentar

Jag måste sluta gå och lägga mig tidigt om kvällarna. Det är oerhört frustrerande att vakna till och känna sig pigg när man kan sova minst en timme till, eller kanske två timmar.

I morse hann jag i alla fall strosa omkring i mina nyinhandlade ikeatofflor. Något skönare att gå omkring i får man leta efter. Dessutom låg det en lapp på bordet där pappa lovade dyrt och heligt att vi minsann kunde äta lunch tillsammans idag eftersom han jobbar i Borlänge idag. Och visst kunde jag åka med honom hem dessutom, så jag slipper åka buss alldeles för länge.
Men när jag ringer för att dubbelkolla med faderskapet så visar det sig att han inte alls vill äta lunch med mig. Han skyller på att jag har för sen lunch. Jag tror snarare att han hittat någon bättre lunchkamrat. Dessutom kom han ju på att hade så mycket att göra efter jobbet så inte hade han tid att skjutsa hem mig alls.
Pappa, nästa gång du skriver en lapp till mig med eventuella erbjudanden som lockar mig, kan du väl vara ärlig och skriva kanske i alla fall.

Idag är det fredag gott folk. Detta betyder naturligtvis att stämningen är på topp. Jag har dessutom lite insideinformation om att det nog blir fika idag. Det mina vänner är något att se fram emot.
Något annat som man kan gotta sig i är en liten fest jag, mamma och samuel ska på ikväll. Vi jobbade ju inom sjukvårdsteamet på Peace&Love festivalen i år, vilket betyder att vi ikväll är bjudna på fest tillsammans med alla andra sjukvårdare. Mat, underhållning, vin och lite sjukvårdare. Ja kvällen kan knappast bli bättre.

Men för att göra helgen lite roligare så tar jag och Emelie tåget imorgon till Uppsala där vi ska förlusta oss tillsammans med Susanna. Vad Uppsala kan erbjuda oss struntar jag i. Huvudsaken är att jag får umgås med lite brudar. Emelie hinner aldrig träffa mig annars, så det krävs en resa till Uppsala för att hinna ses lite. Det blir nog bra. En snabbvisit visserligen, men det är bättre än ingenting.

Nu ska jag återgå till kaffet som börjar kallna, och en ny snus.

Entry filed under: Allmänt.

Bättre sent än aldrig Med chokladsmak i munnen

Lämna en kommentar

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Snabbfakta

Jag inbillar mig att jag är bitterljuv och extravagant. Jag är i vilket fall som helst oerhört tveksam till livet, tillika känslomässigt störd. Utöver dessa defekter bor det en hel del trams här.
september 2008
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Mest klickade

  • Inget
stats for wordpress