Om mig

Med en smula bitterhet i blodet och dagdrömmar i kroppen fördriver jag mina dagar. Jag har två extra arbeten som timanställd, det ena i en telefonväxel där jag får öva min röst och mitt temperament, och det andra i en skönhetssalong där jag får öva min vänlighet och smicker.
Men jag slutar inte att drömma och sätta upp mål för det, frågan är dock hur många drömmar jag påbörjat men aldrig avslutat?

Jag har nyss flyttat hem till mamma och pappa igen efter att ha påbörjat ännu en dröm som jag ännu inte riktigt satt i rullning. Och att flytta hem till sina föräldrar är såklart allas bitterljuva mardröm. Men det är inte så illa ändå, jag trivs väldigt bra, och jag slipper spendera min ensamma tid alldeles ensam

Det som annars driver mig är min konstnärlighet, mina vänner, mina visioner och min enkla natur. Det krävs inte mycket för att göra mig glad och nöjd för stunden, men min rastlösa ådra kan ibland vara både komplicerad och vrång ibland.

Annonser

4 kommentarer Add your own

 • 1. bibomedia.com  |  05 mars 2008 kl. 15:48

  :)

  Svara
 • 2. Lena Grönoset  |  20 december 2008 kl. 18:06

  Hej Sandra jag försökte skicka ett mms julkort till dig o sökte på ditt namn o popp så hamnade jag här!
  Har du ändrat mobilnummer? ungdomar av idag ändrar ju mobiler som man byter trosor typ.. så man vet aldrig…he he men jag försöker igen sen på 070 7361517, o om dy har bytt så skicka gärna ditt nya nr.

  Kram Häxan

  Svara
 • 3. Din engelsman  |  10 januari 2010 kl. 14:36

  Det känns som den här texten är rätt så gammal, eller? Nu bor du faktiskt i Årjäng med en massa andra konststudenter… de förtjänar en uppdatering tycker jag.

  Svara
 • 4. Caroline Z BOF kyrkerud  |  07 februari 2010 kl. 17:12

  Jag säger bara en sak, kanske två… HAHA xD och DU ÄR HUMORISTISK. fortsätt så…. men dela gärna med dig din spontanitet! :)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggare gillar detta: