Svaren på frågorna

11 februari 2009 at 11:50 Lämna en kommentar

11

Eftersom vi redan spelat det där sanning-och-konsekvensspelet så har jag fått reda på alla snuskiga hemligheter som du döljer. Därför undrar jag en sak och endast en sak; vilken blogg kan du inte leva utan?
– Gabbsan

Det finns två bloggar som jag aldrig skulle kunna leva utan. Den ena är Clara i norrland. Hennes blogg är fylld med pyssliga tips, vackra kjolar, fina luggar och massor av kloka och rara ord. Läs Underbara Clara här.
Den andra bloggen är Jonas Petersson, alias Silverfisken som tar dom vackraste bilderna man någonsin kan tänka sig. Han skriver dessutom sådär träffsäkert och underbart. Läs ”Ett liv i exil” här.

Jag vill veta hur ofta du duschar katten
-Cajjan

Jag kan nästan schemalägga hur ofta jag duschar katten. En gång på morgonen, och en gång på kvällen blir det i alla fall. Sen händer det att jag festar till det och blir spontan. Men det händer alldeles för ofta. Jag är bra på att duscha katten i förebyggande syfte också. I fall katten blir smutsig så att säga.

Finner du ditt arbete intressant?
– Ida

Intressant är nog fel ordval för att beskriva mitt jobb. Det kan visserligen vara intressant att räkna hur ofta man blir kallad för idiot eller hora. Men jag ser det mer som mitt ansvar att ta på mig människors vrede. För det mesta är mitt jobb uttråkande och rent ut sagt meningslöst. Men jag har i alla fall en fast inkomst, det har inte du.

Vill du bli som blondinbella? :)
– Ida

Pax inte.

Tycker du om sushi?
– Ida

Jag älskar sushi. Framförallt den där wasabin. Jag skulle kunna ha det till allt. Gröten, pannkakor, pasta, tårtan. Men det finns en hake, jag äter bara vegetarisk sushi. Rå fisk går bort från min matlista. Det är ju för fan rå fisk!

Vad har du i din handväska?
– Ida

Allt skit man kan tänkas behöva. Man skulle kunna tro att jag är MacGyver ibland.

Nu slutar jag snart, är du avundsjuk?
– Ida

Om vi säger så här…vem tjänar mest pengar?

Skulle du kunna tänka dig att bo i en iglo?
– Ida

Ja, om mamma och pappa skulle flytta till en igloo följer jag naturligtvis med

Har du hål i dina strumpor?
– Ida

Hål i strumporna är något som verkligen karaktäriserar mig. Jag har ständigt omaka par strumpor, just pga dessa hål som dyker upp från ingenstans. Men det är väl så när man har hobbitfötter. Enorma och håriga.

När ska du lägga in en riktigt stöt på mig?
– Hacki

Jag har sagt det förrut och jag måste tydligen säga det igen. Du har missat alla chanser med mig gosse.

Varför gillar du blondinbella när du skulle kunna gilla mig?
– Picknickkorg

Vem har sagt att jag gillar blondinbella? Dig däremot tycker jag mycket om. Ja nu när du har klippt bort hockeyfrillan alltså. Tidigare gick det ju inte att umgås med dig utan att få ont i magen av hysteriska skrattanfall.

När är det okej att använda sig av semikolon i olika typer av textbaserad kommunikation?
– Picknickkorg

Jag använder inte semikolon. Det är fult och det stör läsningen. Därför skiter jag totalt i när eller hur det är okej. Men berätta gärna för mig hur man gör. För det är ju så oerhört gripande, för att inte tala om intressant.

Vad skulle du föredra? Att alltid ha smaken av bakfylla/precis spytt i din mun eller alltid behöva presentera dig med ”Hej, jag heter Sandra och min högsta önskan är att ligga med babben” till alla människor du någonsin möter i alla tänkbara situationer även på främmande språk.
– Picknickkorg

Men ge mig något svårare att välja mellan. Babben är ju kanske världshistoriens sexigaste kvinna. Klart jag vill ligga med henne. Och självklart vill jag att alla i hela världen ska veta om det. Men hur säger man Babben på japanska?

Vad tycker du om apfilmer?
– Blondinfeffe

Apfilmer i största allmänhet eller? Den enda apfilmen jag har sett, och det var tillsammans med dig, kan vara den absolut sämsta filmen jag sett. Ever!

Annonser

Entry filed under: Allmänt.

En liten morgonhälsning På buss 253

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Michaelssons Twitter

Snabbfakta

Jag inbillar mig att jag är bitterljuv och extravagant. Jag är i vilket fall som helst oerhört tveksam till livet, tillika känslomässigt störd. Utöver dessa defekter bor det en hel del trams här.
februari 2009
M T O T F L S
« Jan   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Mest klickade

  • Inget
stats for wordpress

%d bloggare gillar detta: