När en epok går ur tiden…

03 december 2008 at 12:17 Lämna en kommentar

Jag har nyss kommit hem efter att ha tagit farväl av en kvinna som under många många år varit en klippa, ett flöde av tröst och tankar, för att inte tala om hur vilken läkande effekt hon har haft på mig. Men nu packar hon sina lådor, och lämnar staden, och jag står för första gången på 5 år på helt egna ben.

Det är den konstigaste situationen jag varit med om. Det är inte alls så att jag inte tror att jag kommer klara av det. Tvärtom, jag vet att jag kommer klara av det. Men efter alla dessa år är hon mer än den hon borde vara. Och jag har gråtit som ett barn, i ren ångest pga separation jag tvingas utstättas för. Men, som alla andra vuxna människor torkar jag tårarna och sträcker på mig, och inser att jag faktiskt har allt för att kunna överleva numera.

Det var ett känslosamt ögonblick. Hon grät och berättade om sin tacksamhet över att ha varit med under alla år. Jag grät och berättade om min tacksamhet för att hon har har funnits här under alla år.

Det är svårt. Jag vet inte hur jag ska kunna förklara närmre, på ett sätt som jag vågar förklara. Just nu har jag en liten stund som jag sörjer och firar. Sörjer för att jag avslutar en period, firar för att jag öppnar en helt ny.

Annonser

Entry filed under: Allmänt. Tags: , , , , , .

Michaelsson bjuder in till jul, del 3 Så här tidigit en torsdagsmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Michaelssons Twitter

Snabbfakta

Jag inbillar mig att jag är bitterljuv och extravagant. Jag är i vilket fall som helst oerhört tveksam till livet, tillika känslomässigt störd. Utöver dessa defekter bor det en hel del trams här.
december 2008
M T O T F L S
« Nov   Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Mest klickade

  • Inget

Mest lästa inlägg

stats for wordpress

%d bloggare gillar detta: