Min kollega här intill…

22 augusti 2008 at 13:30 Lämna en kommentar

Titt som tätt. Vad är det för uttryck? Jag har en kollega som använder det uttrycket…ja lite titt som tätt skulle man kunna säga. Jag förstår inte riktigt. Det är som att använda ordet tingeltangel. Helt oanvändbart.

Jag vågar inte påpeka något mer om denna kollega. Han kommer förmodligen snart anmäla mig för sexuella trakasserier. Det finns ingen grund i detta påstående dock. Det var bara så att han sprang iväg lite hemlighetsfullt och sa ”Gissa vad jag ska göra nu!”. Jag gissade på att han skulle bajsa. Det gissar jag alltid när någon säger så. För det känns så otippat men ganska naturligt. Men det var inte det han skulle göra. Så när jag sen sneglade på hans hand när han kom tillbaka för att inspektera om han kanske hade en liten present till mig eller liknande, ja då tog han illa upp och trodde alltså att jag insepkterade hans ”Dangerzone”. Men varför skulle jag göra det?

Jag vet fortfarande inte vad det var han skulle göra. Nu sitter han bredvid mig och säger titt som tätt, titt som tätt. Inte för att det är irriterande. Men lite frustrerande kanske. Jag vill oxå ha ett uttryck jag kan använda titt som tätt. Min kollega har flera stycken. Det är även han som säger ”tackheeedåååå” som en morgonpigg kines då och då, eller ska jag kanske säga lite titt som tätt? Jag blir stum av avundsjuka i vilket fall som helst.

Annonser

Entry filed under: Allmänt. Tags: .

Kunderna är kanske inte alltid dom värsta… Dum kombination

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Michaelssons Twitter

Snabbfakta

Jag inbillar mig att jag är bitterljuv och extravagant. Jag är i vilket fall som helst oerhört tveksam till livet, tillika känslomässigt störd. Utöver dessa defekter bor det en hel del trams här.
augusti 2008
M T O T F L S
« Jul   Sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Mest klickade

  • Inget
stats for wordpress

%d bloggare gillar detta: