Fruktstund it is.

22 juli 2008 at 23:35 Lämna en kommentar

Här sitter jag och tuggar på äpplen och dricker vatten. Under tiden försöker jag inbilla mig att det är mycket godare än läsk och choklad. Det är det naturligtvis inte. Men jag låtsas som det i alla fall.

Imorse när jag kom hem och skulle sova gott i ett svalt rum med öppet fönster så hade tydligen mina grannar helt andra planer. Där stod dom med en glad och äventyrslusten dotter och en hund som har vissa aggressions problem mot andra hundar. Samtidigt som dom ska hålla koll på dessa små liv, ska dom dessutom tillsammans försöka göra trädgårdsarbete, alltså lägga grus i en gång i deras fall. Och där står dom och skriker åt varandra. Om var spaden är, varför den skulle vara i garderoben och inte i ”trädgårdsförrådet”. Det skriks åt hunden som morrar när det kommer någon, och det ropas på dottern när hon nyfiket springer iväg för att utforska världen.
Jag ligger där för mig själv och tänker vad jag ska ta mig till. Stänga fönstret går inte, nej då blir det som en bastu, och öronproppar är inte min grej riktigt. Jag kanske ska göra en Gabbis grej, öppna dörren och ropa ”Håll käften!”. Men det kändes lite otrevligt.
Men när jag låg där och funderade på hur jag skulle somna med detta liv utanför mitt fönster så somnade jag tydligen. När jag vaknade till liv igen vid fyra tiden stod dom fortfarande där och skrek åt varandra med en dotter i ena handen och en hund i den andra. Finns det ingen hejd på folk?

Och här sitter jag och undrar fortfarande varför jag äter äpple istället för choklad. Jag vet naturligtvis varför. Men det gör det inte roligare för det.
Jaja, det är väl bara att hugga in på plommonen snart. För det enda jag kan tänka på är ljuv choklad som smälter på min tunga. Och det enda som botar det är ett par sura plommon som är fraktade från en annan del av världen.

Annonser

Entry filed under: Allmänt. Tags: , , , .

Jag vet att jag är slarvig men…. En stilla tanke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Michaelssons Twitter

Snabbfakta

Jag inbillar mig att jag är bitterljuv och extravagant. Jag är i vilket fall som helst oerhört tveksam till livet, tillika känslomässigt störd. Utöver dessa defekter bor det en hel del trams här.
juli 2008
M T O T F L S
« Jun   Aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Mest klickade

  • Inget

Mest lästa inlägg

stats for wordpress

%d bloggare gillar detta: