Nattjobb och svampodling

07 juli 2008 at 06:31 Lämna en kommentar

Det har varit en lugn natt. Jag får snart åka hem till mig, äta frukost och sova lite. Om jag lyckas sova. Vi har ju lite besök. Jovisst, när den ena mostern hade åkt, kom den andra med man och barn. Nu är det iofs bara hon och kusinen Elias hemma. Och det är väl inte så att dom stör egentligen. Det är snarare vetskapen om att det inte bara är Lennart hemma som kan orsaka ljud och oväsen gör mig en smula stressad.

Men jag ska ju bara jobba en natt till, sen är jag ju fri och ledig några dagar, så jag överlever nog på några få timmars vila utan att skälla ut någon i onödan eller orsaka ett mindre krig i min mage.

Vill ni höra något äckligt? Jag har under en liten tid haft eksem på min handled. Ja precis under där klockan brukar sitta. Nu under en tid har jag trott att det är någon slags nickelallergi, eftersom jag får liknande eksem efter vissa skärp som jag använder ibland. (Inte på handleden då, snarare på magen). Men mamma upplyste mig idag att det lika gärna kunde vara svamp. Va? Svamp? På handleden? Kan man odla svamp precis var som helst med andra ord? Det är ju både oerhört äckligt, men samtidigt lite festligt. Tänk att få en svampodling mitt i pannan! Men så här ser ju inte fotsvamp ut. Det har jag stor koll på från alla de fötter jag suttit och filat och masserat på Lust&Fägring. Jag har å andra sidan inte stött på någon som skaffar sig svamp på handleden heller. Det blir väl till att behandla skiten och se vad som händer. Men äckligt är det i vilket fall som helst.

Annonser

Entry filed under: Allmänt.

Bildbevis Om hur ett mail kan påverka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Michaelssons Twitter

Snabbfakta

Jag inbillar mig att jag är bitterljuv och extravagant. Jag är i vilket fall som helst oerhört tveksam till livet, tillika känslomässigt störd. Utöver dessa defekter bor det en hel del trams här.
juli 2008
M T O T F L S
« Jun   Aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
stats for wordpress

%d bloggare gillar detta: